Generaal Barberstraat 115


5025 XB, Tilburg
€ 185.000,- k.k.
Uitzicht over de skyline van Tilburg! Maisonette gelegen op de 5e en 6e verdieping met een woonoppervlakte van ca. 93 m². De maisonette beschikt over een balkon welke op het Zuiden is gelegen, 3 slaapkamers, in 2016 verbouwde badkamer, prettige woonkamer en de mogelijkheid van een garage. Daarnaast is in het complex een lift aanwezig en is de berging gunstig gelegen. De garage van ca. 29 m² is los te koop voor € 20.000,- k.k. en dus niet in de vraagprijs inbegrepen. Locatie: De Generaal Barberstraat is gelegen in de wijk Korvel, nabij de Korvelseweg met zijn diversiteit aan winkels van supermarkten tot speciaalzaken. De wijk Korvel kenmerkt zich door de vele vooroorlogse woningen, evenals vele verschillende type woningen die er gebouwd zijn. Het stadscentrum van Tilburg is binnen enkele minuten bereikbaar. De centrale ligging ten opzichte van de ringbanen is ideaal, zo bevindt u zich binnen 5 autominuten op de snelweg richting Eindhoven of Breda, of de dorpen om Tilburg heen. Bijzonderheden woning: -5 minuten fietsen naar het stadscentrum -Nabij diverse supermarkten -Balkon op het Zuiden met zonnescherm -Geweldig uitzicht over de skyline van Tilburg -Woonkamer met veel lichtinval -3 slaapkamers -Financieel sterke VvE -Lift in het appartementencomplex -Géén betonrot aanwezig -Schilderwerk appartementencomplex dateert uit 2018 -Garage van ca. 29 m² met nieuwe garagedeur niet in vraagprijs inbegrepen maar te koop voor € 20.000,- k.k. -Eigen berging op de begane grond zo dicht mogelijk bij de deur gelegen -Direct aanvaardbaar -Servicekosten maisonette totaal € 216,- per maand (incl. voorschot stookkosten van € 61,65 en water € 12,- per maand) -Servicekosten garage € 18,- per maand -Huur boiler (huurovereenkomst is evt. over te nemen)

5025 XB, Tilburg
€ 185.000,- k.k.
Uitzicht over de skyline van Tilburg!

Maisonette gelegen op de 5e en 6e verdieping met een woonoppervlakte van ca. 93 m². De maisonette beschikt over een balkon welke op het Zuiden is gelegen, 3 slaapkamers, in 2016 verbouwde badkamer, prettige woonkamer en de mogelijkheid van een garage. Daarnaast is in het complex een lift aanwezig en is de berging gunstig gelegen. De garage van ca. 29 m² is los te koop voor € 20.000,- k.k. en dus niet in de vraagprijs inbegrepen.

Locatie:
De Generaal Barberstraat is gelegen in de wijk Korvel, nabij de Korvelseweg met zijn diversiteit aan winkels van supermarkten tot speciaalzaken. De wijk Korvel kenmerkt zich door de vele vooroorlogse woningen, evenals vele verschillende type woningen die er gebouwd zijn. Het stadscentrum van Tilburg is binnen enkele minuten bereikbaar. De centrale ligging ten opzichte van de ringbanen is ideaal, zo bevindt u zich binnen 5 autominuten op de snelweg richting Eindhoven of Breda, of de dorpen om Tilburg heen.

Bijzonderheden woning:
-5 minuten fietsen naar het stadscentrum
-Nabij diverse supermarkten
-Balkon op het Zuiden met zonnescherm
-Geweldig uitzicht over de skyline van Tilburg
-Woonkamer met veel lichtinval
-3 slaapkamers
-Financieel sterke VvE
-Lift in het appartementencomplex
-Géén betonrot aanwezig
-Schilderwerk appartementencomplex dateert uit 2018
-Garage van ca. 29 m² met nieuwe garagedeur niet in vraagprijs inbegrepen maar te koop voor € 20.000,- k.k.
-Eigen berging op de begane grond zo dicht mogelijk bij de deur gelegen
-Direct aanvaardbaar
-Servicekosten maisonette totaal € 216,- per maand (incl. voorschot stookkosten van € 61,65 en water € 12,- per maand)
-Servicekosten garage € 18,- per maand
-Huur boiler (huurovereenkomst is evt. over te nemen)

Koopprijs
€ 185.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
96 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 185.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
96 m2
Inhoud
312 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Maisonnette
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
5
Aantal woonlagen
2
Soorten verwarming
Blokverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Elektrische boiler huur
Energieklasse
E
Energielabel einddatum
20 november 2025

15/720

Foto's

Plattegronden