Drechtstraat 16


5704 GX, Helmond
€ 290.000,- k.k.
Unieke kans! Deze gunstig en rustig gelegen bungalow met zonnige patiotuin, een tweetal slaapkamers, ruime woonkamer, eigen garage en zonnepanelen (energielabel A) is gelegen in de fijne woonwijk Brouwhuis nabij alle gewenste voorzieningen. Voortuin met eigen oprit. Entree. De hal beschikt over een tegelvloer, bergkast en meterkast met opstelling stadsverwarming. De ruime en lichte woonkamer is eveneens voorzien van een tegelvloer, spuitwerk plafondafwerking, granol wandafwerking en heeft toegang tot de patiotuin middels loopdeur. De open verbinding met de keuken zorgt voor een fijn, open karakter. De keuken is eenvoudig van opzet en beschikt over diverse kasten, spoelbak, afzuigkap en een aansluiting voor kookplaat. Aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken welke naar wens dichtgemaakt, of als open geheel met de keuken samengevoegd kan worden. Vanuit de bijkeuken is middels een deur de voorzijde van de woning bereikbaar. Vanuit de woonkamer is middels een portaal de badkamer en een tweetal slaapkamers te bereiken. De badkamer is voorzien van een open douche, toilet en vaste wastafel. Deze ruimte is grotendeels betegeld. Slaapkamer 1 (ouderslaapkamer) is verrassend ruim van opzet en beschikt over een laminaatvloer en spuitwerk plafondafwerking. De slaapkamer heeft een raam met zicht op de patiotuin. Slaapkamer 2 is voorzien van een tegelvloer en spuitwerk plafondafwerking. Patiotuin. De onderhoudsvriendelijk patiotuin is geheel voorzien van bestrating en geniet een prettige zonligging. Vanuit de tuin is de aangebouwde stenen garage bereikbaar. De garage is diep waardoor er zowel voldoende ruimte is voor het parkeren van een auto als ook fietsen/bergkasten. De garage is voorzien van elektra, verlichting en een elektrisch bedienbare kanteldeur naar de eigen oprit. Bijzonderheden: - Energiezuinige bungalow met gelijkvloerse voorzieningen; - Eigen oprit en garage aanwezig; - Kruipruimte aanwezig; - Een tweetal slaapkamers; - 9 zonnepanelen (in 2019 geplaatst); - Volledig geïsoleerd (energielabel A); - In 2021 is het buitenschilderwerk gedaan; - Koper dient rekening te houden met enige moderniseringskosten; - Gelegen aan rustige woonstraat; - Gunstig gelegen in Brouwhuis nabij diverse voorzieningen, waaronder winkels, natuur, NS-station en sportvoorzieningen; - Kortom een unieke kans om gelijkvloers te wonen!

5704 GX, Helmond
€ 290.000,- k.k.
Unieke kans! Deze gunstig en rustig gelegen bungalow met zonnige patiotuin, een tweetal slaapkamers, ruime woonkamer, eigen garage en zonnepanelen (energielabel A) is gelegen in de fijne woonwijk Brouwhuis nabij alle gewenste voorzieningen.

Voortuin met eigen oprit.

Entree. De hal beschikt over een tegelvloer, bergkast en meterkast met opstelling stadsverwarming.

De ruime en lichte woonkamer is eveneens voorzien van een tegelvloer, spuitwerk plafondafwerking, granol wandafwerking en heeft toegang tot de patiotuin middels loopdeur.

De open verbinding met de keuken zorgt voor een fijn, open karakter.
De keuken is eenvoudig van opzet en beschikt over diverse kasten, spoelbak, afzuigkap en een aansluiting voor kookplaat.

Aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken welke naar wens dichtgemaakt, of als open geheel met de keuken samengevoegd kan worden. Vanuit de bijkeuken is middels een deur de voorzijde van de woning bereikbaar.

Vanuit de woonkamer is middels een portaal de badkamer en een tweetal slaapkamers te bereiken.

De badkamer is voorzien van een open douche, toilet en vaste wastafel. Deze ruimte is grotendeels betegeld.

Slaapkamer 1 (ouderslaapkamer) is verrassend ruim van opzet en beschikt over een laminaatvloer en spuitwerk plafondafwerking. De slaapkamer heeft een raam met zicht op de patiotuin.

Slaapkamer 2 is voorzien van een tegelvloer en spuitwerk plafondafwerking.

Patiotuin.
De onderhoudsvriendelijk patiotuin is geheel voorzien van bestrating en geniet een prettige zonligging. Vanuit de tuin is de aangebouwde stenen garage bereikbaar.
De garage is diep waardoor er zowel voldoende ruimte is voor het parkeren van een auto als ook fietsen/bergkasten. De garage is voorzien van elektra, verlichting en een elektrisch bedienbare kanteldeur naar de eigen oprit.

Bijzonderheden:
– Energiezuinige bungalow met gelijkvloerse voorzieningen;
– Eigen oprit en garage aanwezig;
– Kruipruimte aanwezig;
– Een tweetal slaapkamers;
– 9 zonnepanelen (in 2019 geplaatst);
– Volledig geïsoleerd (energielabel A);
– In 2021 is het buitenschilderwerk gedaan;
– Koper dient rekening te houden met enige moderniseringskosten;
– Gelegen aan rustige woonstraat;
– Gunstig gelegen in Brouwhuis nabij diverse voorzieningen, waaronder winkels, natuur, NS-station en sportvoorzieningen;
– Kortom een unieke kans om gelijkvloers te wonen!

Koopprijs
€ 290.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1989
Woonoppervlakte
76 m2
Perceel oppervlakte
179 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 290.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1989
Woonoppervlakte
76 m2
Perceel oppervlakte
179 m2
Inhoud
360 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
23 m2
Type
Hoekwoning
Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Stadsverwarming
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
2 december 2031

Foto's

Plattegronden