Dokter Wasstraat 11


3195 BD, Pernis Rotterdam
€ 200.000,- k.k.
Deze voormalige vierkamer eengezinswoning is rustig gelegen op 117 m² eigen grond. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing en onderhoudsvrije materialen. De zonnige tuin op het westen beschikt over een vrijstaande betonnen berging, sierbestrating, een houten overkapping en een achterom. Voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar. Indeling: Begane grond: Bij binnenkomst tref je een ruime hal aan met de meterkast (4 groepen met aardlek en slimme meters) en de toiletruimte. Aan de hal grenst de keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok en toegang tot de douchegelegenheid. De tuingerichte woonkamer van ca. 20 m² is voorzien van een deur naar de aangrenzende achtertuin. Eerste verdieping: De overloop met wastafel, geeft je toegang tot de wasruimte en twee slaapkamers. In de wasruimte bevindt zich de CV- combiketel en de aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamer met inbouwwand is gelegen aan de voorzijde van de woning en ca. 10 m² groot. De slaapkamer aan de achterzijde waren van oorsprong twee kamers van ieder ca. 8 m² groot en kan gemakkelijk weer gesplitst worden. Deze kamer is voorzien van rolluiken. Tuin: Ruimte bestrate voortuin. De zonnige achtertuin is uitgerust met bestrating, een vrijstaande betonnen berging en een houten overkapping. De tuin is gelegen op het westen en middels een achterom te bereiken. Een tweede berging is gesitueerd aan het voetpad achter de woning. Bijzonderheden: - Gelegen op eigen grond; - Dakbedekking ca. 16 jaar geleden vervangen; - Voorzien van 2 bergingen; - Voor- en achtergevel van onderhoudsvrije materialen; - Geheel kunststof kozijnen en dubbel glas; - Oplevering in overleg, kan spoedig. Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen. De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

3195 BD, Pernis Rotterdam
€ 200.000,- k.k.
Deze voormalige vierkamer eengezinswoning is rustig gelegen op 117 m² eigen grond. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing en onderhoudsvrije materialen. De zonnige tuin op het westen beschikt over een vrijstaande betonnen berging, sierbestrating, een houten overkapping en een achterom. Voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst tref je een ruime hal aan met de meterkast (4 groepen met aardlek en slimme meters) en de toiletruimte. Aan de hal grenst de keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok en toegang tot de douchegelegenheid. De tuingerichte woonkamer van ca. 20 m² is voorzien van een deur naar de aangrenzende achtertuin.

Eerste verdieping:
De overloop met wastafel, geeft je toegang tot de wasruimte en twee slaapkamers. In de wasruimte bevindt zich de CV- combiketel en de aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamer met inbouwwand is gelegen aan de voorzijde van de woning en ca. 10 m² groot. De slaapkamer aan de achterzijde waren van oorsprong twee kamers van ieder ca. 8 m² groot en kan gemakkelijk weer gesplitst worden. Deze kamer is voorzien van rolluiken.

Tuin:
Ruimte bestrate voortuin. De zonnige achtertuin is uitgerust met bestrating, een vrijstaande betonnen berging en een houten overkapping. De tuin is gelegen op het westen en middels een achterom te bereiken. Een tweede berging is gesitueerd aan het voetpad achter de woning.

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond;
– Dakbedekking ca. 16 jaar geleden vervangen;
– Voorzien van 2 bergingen;
– Voor- en achtergevel van onderhoudsvrije materialen;
– Geheel kunststof kozijnen en dubbel glas;
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopprijs
€ 200.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
69 m2
Perceel oppervlakte
117 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 200.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
69 m2
Perceel oppervlakte
117 m2
Inhoud
230 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
HR
CV ketel bouwjaar
2007
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden