Dionysius de Karthuizerstraat 32


5643 RX, Eindhoven
€ 350.000,- k.k.
In het stadsdeel Stratum in de woonwijk ‘Burghplan’ ligt dit huis met 4 slaapkamers en tuin op het zuid westen. In basis een degelijke woning maar wel een huis dat gemoderniseerd dient te worden. En daarmee een prima kans voor kopers die hiervoor niet terug deinzen. De fijne ligging onder meer tegen het Sint Bonifaciuspark en op amper 10 minuten fietsen van het centrum maken het een huis dat de investering en modernisering dubbel en dwars waard is. INDELING Begane grond: Hal met tegelvloer, toilet met fonteintje; keuken met eiken keukeninrichting en betegeld aanrechtblad met spoelbak. Verder is er een gas kookplaat, afzuig en elektrische oven. Vanuit de keuken is de kelderkast annex meterkast te bereiken alsmede de doorzon woonkamer. De woonkamer heeft een houtkachel en een deur naar de tuin. Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de slaapkamers; slaapkamer 1 aan de achterzijde van ruim 12 m2 met inbouwkast; slaapkamer 2 aan de achterzijde van circa 7 m2 met vaste kast en deur naar balkon; slaapkamer 3 aan de voorzijde van circa 10 m2 met vaste kast en wastafel; badkamer met terrazzo vloer met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine (de laatste kan ook op zolder geplaatst worden) Tweede verdieping: Via een vaste trap te bereiken tweede verdieping. Op de voorzolder is de CV ketel (HR, bouwjaar 2010) en is er opbergruimte onder de dakschuinte; zolderslaapkamer 4 van circa 16 m2 met grote dakkapel. De achtertuin ligt ideaal ten opzichte van de zon (zuid/west) en heeft achterin een berging en achterom. Bijzonderheden *de HR-CV ketel (2010) is gehuurd. Het huurcontract kan worden beëindigd en de CV ketel kan voor € 250,- eigendom worden. Ook kan er voor gekozen worden een nieuwe ketel te huren dan wel zelf een nieuwe ketel te plaatsen. *ligging in de directe omgeving van Boulevard Zuid met volop winkels, nabij scholen, kinderopvang en speeltuinen. Tevens op een steenworp afstand van uitvalswegen en het stadscentrum met alle gewenste voorzieningen. *aanvaarding op korte termijn mogelijk.

5643 RX, Eindhoven
€ 350.000,- k.k.
In het stadsdeel Stratum in de woonwijk ‘Burghplan’ ligt dit huis met 4 slaapkamers en tuin op het zuid westen. In basis een degelijke woning maar wel een huis dat gemoderniseerd dient te worden. En daarmee een prima kans voor kopers die hiervoor niet terug deinzen. De fijne ligging onder meer tegen het Sint Bonifaciuspark en op amper 10 minuten fietsen van het centrum maken het een huis dat de investering en modernisering dubbel en dwars waard is.

INDELING

Begane grond:
Hal met tegelvloer, toilet met fonteintje; keuken met eiken keukeninrichting en betegeld aanrechtblad met spoelbak. Verder is er een gas kookplaat, afzuig en elektrische oven. Vanuit de keuken is de kelderkast annex meterkast te bereiken alsmede de doorzon woonkamer. De woonkamer heeft een houtkachel en een deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers; slaapkamer 1 aan de achterzijde van ruim 12 m2 met inbouwkast; slaapkamer 2 aan de achterzijde van circa 7 m2 met vaste kast en deur naar balkon; slaapkamer 3 aan de voorzijde van circa 10 m2 met vaste kast en wastafel; badkamer met terrazzo vloer met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine (de laatste kan ook op zolder geplaatst worden)

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken tweede verdieping. Op de voorzolder is de CV ketel (HR, bouwjaar 2010) en is er opbergruimte onder de dakschuinte; zolderslaapkamer 4 van circa 16 m2 met grote dakkapel.

De achtertuin ligt ideaal ten opzichte van de zon (zuid/west) en heeft achterin een berging en achterom.

Bijzonderheden
*de HR-CV ketel (2010) is gehuurd. Het huurcontract kan worden beëindigd en de CV ketel kan voor € 250,- eigendom worden. Ook kan er voor gekozen worden een nieuwe ketel te huren dan wel zelf een nieuwe ketel te plaatsen.
*ligging in de directe omgeving van Boulevard Zuid met volop winkels, nabij scholen, kinderopvang en speeltuinen. Tevens op een steenworp afstand van uitvalswegen en het stadscentrum met alle gewenste voorzieningen.
*aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1953
Woonoppervlakte
103 m2
Perceel oppervlakte
146 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1953
Woonoppervlakte
103 m2
Perceel oppervlakte
146 m2
Inhoud
350 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
HR
CV ketel bouwjaar
2010
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Huur
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
E
Energielabel einddatum
13 april 2030

Foto's

Plattegronden