Cornelis Groenlandstraat 41


1962 TE, Heemskerk
€ 395.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDT DE WONING VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DE INSCHRIJVING SLUIT OP DINSDAG 12 APRIL 2022 OM 12.00 UUR. In het centrum van Heemskerk staat deze hoekwoning met een brede en zonnige achtertuin. De woning is in 1960 gebouwd op een ruim perceel van 189 m² met een groenstrook aan de voorzijde. De huidige eigenaar heeft in 2019 de nok verhoogd d.m.v. een opbouw op de tweede verdieping. Hierdoor is de ruimte vergroot en ingedeeld met een voorzolder en twee keurige slaapkamers. Op de begane grond tref je een tuingerichte woonkamer en een dichte keuken v.v. inbouwapparatuur aan. Op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers (voorheen drie) en een badkamer v.v. van een toilet, wastafel en douche. Gedurende dag kan je in de zomer heerlijk genieten van de zon in de achter,- zij- en voortuin. De woning ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Heemskerk en het Haydnplein en ligt gunstig nabij scholen, uitvalswegen en de snelweg. Indeling Begane grond: Entree, hal, meterkast, toilet, ruimte met opstelling/aansluiting wasmachine/droger, trapopgang, toegang naar doorzonwoonkamer en dichte keuken v.v. inbouwapparatuur. Vanuit de keuken en woonkamer toegang naar de achtertuin. Eerste verdieping: Overloop, twee slaapkamers (voorheen drie) en een badkamerv.v. toilet, wastafel en douche. Tweede verdieping: Middels vaste dichte trap naar voorzolder, twee slaapkamers en een kast met opstelling/aansluiting cv-ketel. In de achtertuin staat een grote houten berging v.v. elektra. Bouwjaar: 1960 Gebruiksoppervlakte: 107 m² Perceeloppervlakte: 189 m² Bijzonderheden - dakopbouw met kunststof kozijnen 2019; - gestuukte muren en plafonds; - meterkast vervangen met 8 groepen; - Remeha Tzerra cv-ketel 2015; - 8 zonnepanelen 2019; - dakisolatie 2019; - gevels na-geïsoleerd in 2020; - dubbele beglazing met uitzondering van keukendeur en badkamer raam; - energielabel E. Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

1962 TE, Heemskerk
€ 395.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDT DE WONING VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DE INSCHRIJVING SLUIT OP DINSDAG 12 APRIL 2022 OM 12.00 UUR.

In het centrum van Heemskerk staat deze hoekwoning met een brede en zonnige achtertuin. De woning is in 1960 gebouwd op een ruim perceel van 189 m² met een groenstrook aan de voorzijde. De huidige eigenaar heeft in 2019 de nok verhoogd d.m.v. een opbouw op de tweede verdieping. Hierdoor is de ruimte vergroot en ingedeeld met een voorzolder en twee keurige slaapkamers. Op de begane grond tref je een tuingerichte woonkamer en een dichte keuken v.v. inbouwapparatuur aan.

Op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers (voorheen drie) en een badkamer v.v. van een toilet, wastafel en douche. Gedurende dag kan je in de zomer heerlijk genieten van de zon in de achter,- zij- en voortuin. De woning ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Heemskerk en het Haydnplein en ligt gunstig nabij scholen, uitvalswegen en de snelweg.

Indeling

Begane grond: Entree, hal, meterkast, toilet, ruimte met opstelling/aansluiting wasmachine/droger, trapopgang, toegang naar doorzonwoonkamer en dichte keuken v.v. inbouwapparatuur. Vanuit de keuken en woonkamer toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop, twee slaapkamers (voorheen drie) en een badkamerv.v. toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping: Middels vaste dichte trap naar voorzolder, twee slaapkamers en een kast met opstelling/aansluiting cv-ketel.

In de achtertuin staat een grote houten berging v.v. elektra.

Bouwjaar: 1960
Gebruiksoppervlakte: 107 m²
Perceeloppervlakte: 189 m²

Bijzonderheden
– dakopbouw met kunststof kozijnen 2019;
– gestuukte muren en plafonds;
– meterkast vervangen met 8 groepen;
– Remeha Tzerra cv-ketel 2015;
– 8 zonnepanelen 2019;
– dakisolatie 2019;
– gevels na-geïsoleerd in 2020;
– dubbele beglazing met uitzondering van keukendeur en badkamer raam;
– energielabel E.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Koopprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
107 m2
Perceel oppervlakte
189 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
107 m2
Perceel oppervlakte
189 m2
Inhoud
350 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Hoekwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Remeha Tzerra
CV ketel bouwjaar
2015
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
E
Energielabel einddatum
29 juni 2025

Foto's

Plattegronden

Video