Cirion 21


5663 RN, Geldrop
€ 1.045,- p.m.
In de ruim opgezette, jonge wijk “Genoenhuis” gelegen twee onder één kapwoning met garage en grote tuin. De woning is voorzien van drie slaapkamers en een grote zolder waar eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren is. De garage is inpandig te bereiken. LET OP DE NOODZAKELIJKE INKOMENS EIS die onder aan de tekst staat. Begane grond: Entree: Binnenkomst in hal met meterkast. Woonkamer met open keuken aan de achterzijde met complete keukeninrichting met onder meer een gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesgedeelte. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de garage en de tuin. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een vaste wastafel en een toilet. Tweede verdieping: De tweede verdieping is toegankelijk middels een vaste trap. Op de voorzolder bevinden zich de CV- en mechanische ventilatie installatie. De ruime zolderkamer is voorzien van een dakvenster en is eenvoudig in te richten als vierde slaapkamer. Tuin: De zeer ruime achtertuin is ruim 15 meter diep en ligt op het zuid westen. Algemeen: De wijk Genoenhuis ligt ten zuiden van Geldrop op fietsafstand van het centrum met z'n vele goede faciliteiten. Het betreft een ruim opgezette fijne woonwijk met onder meer een basisschool, supermarkt en veel recreatief groen. De bereikbaarheid van het centrum van Geldrop is perfect zowel te voet als met de fiets. Ook de bereikbaarheid met de auto is prima. In korte tijd zit u op de A67. En Eindhoven ligt vlakbij en is met de auto, fiets en openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Geldrop beschikt over een NS station, middelbare school en talloze voorzieningen. Bijzonderheden: - Voor aanvang van de huur zal een ID-verificatie en creditcheck uitgevoerd worden - Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u over een bruto inkomen te beschikken van minimaal 4x de maandhuur op 1 salaris en een vast dienstverband. In dit geval dus € 4180,-. Een tweede inkomen kan deels worden meegeteld. - De getoonde foto’s van het interieur zijn niet van de betreffende woning en dienen als voorbeeld. - Huurcontract: jaarcontract. - Minimale huurperiode 1 jaar. - De borg, alsmede de eerste maand huur dienen voor ondertekening van de huurovereenkomst voldaan te zijn

5663 RN, Geldrop
€ 1.045,- p.m.
In de ruim opgezette, jonge wijk “Genoenhuis” gelegen twee onder één kapwoning met garage en grote tuin. De woning is voorzien van drie slaapkamers en een grote zolder waar eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren is. De garage is inpandig te bereiken. LET OP DE NOODZAKELIJKE INKOMENS EIS die onder aan de tekst staat.

Begane grond:
Entree:
Binnenkomst in hal met meterkast. Woonkamer met open keuken aan de achterzijde met complete keukeninrichting met onder meer een gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesgedeelte. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de garage en de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een vaste wastafel en een toilet.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is toegankelijk middels een vaste trap. Op de voorzolder bevinden zich de CV- en mechanische ventilatie installatie. De ruime zolderkamer is voorzien van een dakvenster en is eenvoudig in te richten als vierde slaapkamer.

Tuin:
De zeer ruime achtertuin is ruim 15 meter diep en ligt op het zuid westen.

Algemeen:
De wijk Genoenhuis ligt ten zuiden van Geldrop op fietsafstand van het centrum met z’n vele goede faciliteiten. Het betreft een ruim opgezette fijne woonwijk met onder meer een basisschool, supermarkt en veel recreatief groen. De bereikbaarheid van het centrum van Geldrop is perfect zowel te voet als met de fiets. Ook de bereikbaarheid met de auto is prima. In korte tijd zit u op de A67. En Eindhoven ligt vlakbij en is met de auto, fiets en openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Geldrop beschikt over een NS station, middelbare school en talloze voorzieningen.

Bijzonderheden:
– Voor aanvang van de huur zal een ID-verificatie en creditcheck uitgevoerd worden
– Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u over een bruto inkomen te beschikken van minimaal 4x de maandhuur op 1 salaris en een vast dienstverband. In dit geval dus € 4180,-. Een tweede inkomen kan deels worden meegeteld.
– De getoonde foto’s van het interieur zijn niet van de betreffende woning en dienen als voorbeeld.
– Huurcontract: jaarcontract.
– Minimale huurperiode 1 jaar.
– De borg, alsmede de eerste maand huur dienen voor ondertekening van de huurovereenkomst voldaan te zijn

Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
5
Huurprijs
€ 1.045,- p.m.
Status
Beschikbaar
Aantal slaapkamers
4

Huurprijs
€ 1.045,- p.m.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1994

Soort
Eengezinswoning
Type
Hoekwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
0
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Woonoppervlakte
120 m2
Inhoud
425 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
16 m2

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Kwaliteit
Normaal
Type
Achtertuin
Positie
Zuidwest
Achterom
Ja
Lengte (in cm)
1500
Breedte (in cm)
870
Oppervlakte
131 m2

Foto's

Plattegronden