C.H. Moensstraat 32


1942 EC, Beverwijk
€ 325.000,- k.k.
Fantastische ligging Deze ruime karakteristieke woning ligt in een geliefde jaren '30 wijk, met een vrij uitzicht en dichtbij Landgoed Westerhout, Huize Scheybeeck, kinderboerderij de Baak, Ganzevijver en bos/duin en strand. Om energie te besparen, zijn de kozijnen en deuren v.v. isolerende beglazing, is het dak geïsoleerd en zijn er 6 zonnepanelen op het dak gelegd die jaarlijks ca. 1500kWh opwekken. Door het reinigen van de voorgevel en het plaatsen van een markies aan de voorzijde, springt de woning er echt uit! De eigenaren hebben gekozen voor veel kleur in de woning, maar dit kunt u uiteraard in uw eigen stijl aanpassen. Veel elementen uit de jaren '30, zoals plafonds, paneeldeuren en trapstijlen, zijn bewaard gebleven. Vanuit de ruime hal komt u in de keuken met een parallelopstelling, waardoor u meer werkruimte en kastruimte tot uw beschikking heeft. De keuken is v.v. een vaatwasser, koel-vriescombinatie en een 4 pits gaskookplaat. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval en hier heeft u de mogelijkheid om de verdeling tussen het zitgedeelte en eetgedeelte zelf te bepalen. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer die is v.v. een douche, toilet (Sanibroyeur) en een wastafel met meubel. Door het plaatsen van een vaste trap naar de tweede verdieping en een dakkapel aan de achterzijde is er 24 m² vloeroppervlak gecreëerd. Op deze verdieping treft u een ruime slaapkamer en de opstelling voor de wasmachine, droger, cv-ketel. De verzorgde achtertuin is gelegen op het zuidoosten met een vrijstaande stenen berging van ruim 7 m². Bouwjaar: 1928 Gebruiksoppervlakte: 117 m² Perceeloppervlakte: 109 m² Inhoud: 399 m³ Bijzonderheden: - de woning dient op een aantal punten gemoderniseerd te worden; - op fietsafstand van de duinen en het strand; - op loopafstand van het centrum Beverwijk; - openbaar vervoer en sportfaciliteiten op loop/fietsafstand; - Amsterdam op ca. 25 minuten rijden en Haarlem en Alkmaar op ca. 20 minuten; - 2019 airco geplaatst in de slaapkamer. Wist u dat een airco ook te gebruiken is voor het verwarmen van de woning? Met de huidige gasprijzen wellicht een prima optie; - 2018 badkamer vernieuwd en kozijn achtergevel in de woonkamer vervangen; - 2015: nieuwe houten vloer gelegd in de hal en keuken; - 2007: groepenkast vernieuwd; - voor- en achtergevel gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd. Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

1942 EC, Beverwijk
€ 325.000,- k.k.
Fantastische ligging

Deze ruime karakteristieke woning ligt in een geliefde jaren ’30 wijk, met een vrij uitzicht en dichtbij Landgoed Westerhout, Huize Scheybeeck, kinderboerderij de Baak, Ganzevijver en bos/duin en strand. Om energie te besparen, zijn de kozijnen en deuren v.v. isolerende beglazing, is het dak geïsoleerd en zijn er 6 zonnepanelen op het dak gelegd die jaarlijks ca. 1500kWh opwekken.

Door het reinigen van de voorgevel en het plaatsen van een markies aan de voorzijde, springt de woning er echt uit! De eigenaren hebben gekozen voor veel kleur in de woning, maar dit kunt u uiteraard in uw eigen stijl aanpassen. Veel elementen uit de jaren ’30, zoals plafonds, paneeldeuren en trapstijlen, zijn bewaard gebleven. Vanuit de ruime hal komt u in de keuken met een parallelopstelling, waardoor u meer werkruimte en kastruimte tot uw beschikking heeft. De keuken is v.v. een vaatwasser, koel-vriescombinatie en een 4 pits gaskookplaat. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval en hier heeft u de mogelijkheid om de verdeling tussen het zitgedeelte en eetgedeelte zelf te bepalen.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer die is v.v. een douche, toilet (Sanibroyeur) en een wastafel met meubel. Door het plaatsen van een vaste trap naar de tweede verdieping en een dakkapel aan de achterzijde is er 24 m² vloeroppervlak gecreëerd. Op deze verdieping treft u een ruime slaapkamer en de opstelling voor de wasmachine, droger, cv-ketel.

De verzorgde achtertuin is gelegen op het zuidoosten met een vrijstaande stenen berging van ruim 7 m².

Bouwjaar: 1928
Gebruiksoppervlakte: 117 m²
Perceeloppervlakte: 109 m²
Inhoud: 399 m³

Bijzonderheden:
– de woning dient op een aantal punten gemoderniseerd te worden;
– op fietsafstand van de duinen en het strand;
– op loopafstand van het centrum Beverwijk;
– openbaar vervoer en sportfaciliteiten op loop/fietsafstand;
– Amsterdam op ca. 25 minuten rijden en Haarlem en Alkmaar op ca. 20 minuten;
– 2019 airco geplaatst in de slaapkamer.
Wist u dat een airco ook te gebruiken is voor het verwarmen van de woning? Met de huidige gasprijzen wellicht een
prima optie;
– 2018 badkamer vernieuwd en kozijn achtergevel in de woonkamer vervangen;
– 2015: nieuwe houten vloer gelegd in de hal en keuken;
– 2007: groepenkast vernieuwd;
– voor- en achtergevel gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
109 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
109 m2
Inhoud
399 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Vaillant
CV ketel bouwjaar
2005
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
D
Energielabel einddatum
16 February 2032

Foto's

Plattegronden

Video