Bogardeind 76a


5664 EK, Geldrop
€ 230.000,- k.k.
Sfeervolle vooroorlogse hoekwoning tegen het centrum van Geldrop. Deze kluswoning heeft tal van originele en sfeervolle elementen zoals een terrazzo vloer in de hal en keuken, woonkamer en suite, paneeldeuren en originele voordeur. Verder is de woning aangepast met geluidswerende ramen, kozijnen en suskasten. Indeling: Begane grond: entree; hal met originele terrazzo vloer; groepenkast; woonkamer-en-suite met de originele schuifdeuren en plafondafwerking; keuken eveneens met terrazzovloer en een eenvoudige keukeninrichting met gaskookplaat, afzuiging, aanrecht met spoelbak en diverse kastjes; vanuit de keuken bereikbare iets verdiepte kelderkast; portaal met deur naar de tuin en toegang tot badkamer met douche en wastafel; toilet met fonteintje. 1e Verdieping; overloop met vaste kast en deur naar dakterras; slaapkamer 1 met wastafel van circa 8,7 m2 aan de achterzijde; slaapkamer 2 met wastafel van circa 8,6 m2 aan de voorzijde; slaapkamer 3 met wastafel van circa 9 m2 aan de voorzijde. Er is de mogelijkheid om van 2 kamers aan de voorzijde 1 kamer te maken. 2e Verdieping: via een luik te bereiken zolder. Achtertuin. Deze is nu volledig bestraat en door een koper aan te leggen. De tuin is ongeveer 14,5 meter diep en 5 meter breed en ligt op het westen. Je hebt veel privacy in de tuin. Het te verkopen pand met ondergrond is onderdeel van een groter kadastraal nummer en zal worden afgesplitst op kosten van de verkoper. Bovendien zal de koper het recht van overpad krijgen zodat deze langs de woning de tuin kan bereiken. Algemeen: * Geldrop heeft een NS station en ziekenhuis (beiden op loopafstand) en verder een zeer goed voorzieningen niveau qua winkels, sportclubs en recreatief groen (Strabrechtse heide en bossen binnen 10 fietsminuten) * het dakbeschot bestaat uit eterniet platen die asbesthoudend zijn * een groot deel van de kozijnen en ramen zijn vernieuwd in 2008 en 2021. Deze ramen zijn ook voorzien van thermopane beglazing * het plat dak boven de keuken is in 2022 vernieuwd en geïsoleerd * de plafonds van de slaapkamers zijn geïsoleerd voor geluid van de weg * in diverse ruimtes zijn zg. suskasten aangebracht om geluidsarm te kunnen ventileren. * elektra is in het verleden aangepast; geen stof omklede bedrading meer * riool is in 2008 vervangen * je moet rekening houden met moderniseringskosten zoals vervangen van een kozijn (met raam en deur) bij het balkon, plaatsen nieuwe keuken, modernisering van sanitair, isoleren kap en muren, stuc- en schilderwerk en tuin aanleg. Maar dan heb je gewoon een erg leuk en sfeervol huis met veel originele details tegen het centrum van Geldrop. In de toekomst zijn er plannen om de bebouwing tegenover de woning te slopen en nieuwbouw te realiseren die verder wordt terug gelegd waardoor de uitstraling en ligging ruimtelijker wordt.

5664 EK, Geldrop
€ 230.000,- k.k.
Sfeervolle vooroorlogse hoekwoning tegen het centrum van Geldrop. Deze kluswoning heeft tal van originele en sfeervolle elementen zoals een terrazzo vloer in de hal en keuken, woonkamer en suite, paneeldeuren en originele voordeur. Verder is de woning aangepast met geluidswerende ramen, kozijnen en suskasten.

Indeling:
Begane grond: entree; hal met originele terrazzo vloer; groepenkast; woonkamer-en-suite met de originele schuifdeuren en plafondafwerking; keuken eveneens met terrazzovloer en een eenvoudige keukeninrichting met gaskookplaat, afzuiging, aanrecht met spoelbak en diverse kastjes; vanuit de keuken bereikbare iets verdiepte kelderkast; portaal met deur naar de tuin en toegang tot badkamer met douche en wastafel; toilet met fonteintje.

1e Verdieping; overloop met vaste kast en deur naar dakterras; slaapkamer 1 met wastafel van circa 8,7 m2 aan de achterzijde; slaapkamer 2 met wastafel van circa 8,6 m2 aan de voorzijde; slaapkamer 3 met wastafel van circa 9 m2 aan de voorzijde. Er is de mogelijkheid om van 2 kamers aan de voorzijde 1 kamer te maken.

2e Verdieping: via een luik te bereiken zolder.

Achtertuin. Deze is nu volledig bestraat en door een koper aan te leggen. De tuin is ongeveer 14,5 meter diep en 5 meter breed en ligt op het westen. Je hebt veel privacy in de tuin. Het te verkopen pand met ondergrond is onderdeel van een groter kadastraal nummer en zal worden afgesplitst op kosten van de verkoper. Bovendien zal de koper het recht van overpad krijgen zodat deze langs de woning de tuin kan bereiken.

Algemeen:
* Geldrop heeft een NS station en ziekenhuis (beiden op loopafstand) en verder een zeer goed voorzieningen niveau qua winkels, sportclubs en recreatief groen (Strabrechtse heide en bossen binnen 10 fietsminuten)
* het dakbeschot bestaat uit eterniet platen die asbesthoudend zijn
* een groot deel van de kozijnen en ramen zijn vernieuwd in 2008 en 2021. Deze ramen zijn ook voorzien van thermopane beglazing
* het plat dak boven de keuken is in 2022 vernieuwd en geïsoleerd
* de plafonds van de slaapkamers zijn geïsoleerd voor geluid van de weg
* in diverse ruimtes zijn zg. suskasten aangebracht om geluidsarm te kunnen ventileren.
* elektra is in het verleden aangepast; geen stof omklede bedrading meer
* riool is in 2008 vervangen
* je moet rekening houden met moderniseringskosten zoals vervangen van een kozijn (met raam en deur) bij het balkon, plaatsen nieuwe keuken, modernisering van sanitair, isoleren kap en muren, stuc- en schilderwerk en tuin aanleg. Maar dan heb je gewoon een erg leuk en sfeervol huis met veel originele details tegen het centrum van Geldrop. In de toekomst zijn er plannen om de bebouwing tegenover de woning te slopen en nieuwbouw te realiseren die verder wordt terug gelegd waardoor de uitstraling en ligging ruimtelijker wordt.

Koopprijs
€ 230.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1919
Woonoppervlakte
85 m2
Perceel oppervlakte
130 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 230.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1919
Woonoppervlakte
85 m2
Perceel oppervlakte
130 m2
Inhoud
351 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
8 m2
Type
Eindwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
combi
CV ketel bouwjaar
2016
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Foto's