Bogardeind 193


5664 EE, Geldrop
€ 425.000,- k.k.
Deze robuuste en over de gehele breedte uitgebouwde tweekapper is keurig onderhouden en heeft onder meer 5 slaapkamers en een fijne living van 60 m2. Naast de woning ligt een flinke oprit met garage. De achtertuin biedt naast fijne zon en schaduwplekjes vooral veel privacy. Indeling: via de oprit bereikbare in de 70-er jaren uitgebouwde entree; riante hal met met leisteen vloer (die ook in de woonkamer en keuken is doorgelegd), inbouwspots en garderobe hoek; meterkast; toilet met hangcloset en fonteintje; uitgebouwde en vooral lichte L-woonkamer van ongeveer 50 m2 met gezellige openhaard en schuifpui naar het terras; half open keuken in een U-opstelling met een spoelbak en werkblad onder het raam, veel bergruimte en qua apparatuur een keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, magnetron, koelkast, close in boiler en vaatwasser. Vanuit de woonkamer/keuken is een portaal/bijkeuken bereikbaar met ingebouwde kastruimte en een deur naar de tuin. 1e verdieping: overloop met laminaatvloer die ook in alle slaapkamers is doorgelegd; slaapkamer 1 aan de voorzijde van ruim 12 m2 met vaste kasten, een wastafelmeubel met wastafel, spiegel, lichtkoof en kastruimte en een deur naar het balkon; slaapkamer 2 aan de voorzijde van bijna 10 m2 m2; slaapkamer 3 aan de achterzijde van bijna 10 m2 met momenteel de aansluiting voor de wasmachine (deze kan natuurlijk ook een andere plek krijgen waardoor het weer gewoon een slaapkamer is); badkamer met vloerverwarming, inbouwspots, een deur naar het platte dak, een hoek ligbad, een separate douche, 2e toilet en een badkamer meubel met wastafel en spiegel. 2e Verdieping: overloop met deur naar CV combi ketel; bergzolder; slaapkamer 4 van ruim 10 m2 met een dakkapel; slaapkamer 5 van circa 7 m2 met dakkapel. De tuin ligt op het oosten en is circa 15 meter diep en in het eerste deel 8.50 breed en achterin 15 meter breed. Door de royale afstand naar de achterburen heb je veel privacy. De tuin is keurig aangelegd met terrassen, gazon en plantenborders. Bijzonderheden: * de woning wordt te koop aangeboden met een perceel van circa 360 m2 conform de arcering op de kadastrale tekening. De extra grond van circa 79 m2 is eventueel te koop voor € 32.500 KK. * de kozijnen en ramen aan de zijkant van de woning zijn vernieuwd in 2021 * dakisolatie met deels glaswol en deels tempex * de woning is grotendeels voorzien van thermopane beglazing. * de aanwezige shutters zijn in de koop begrepen * Geldrop heeft veel voorzieningen zoals een historisch en gezellig horeca plein, een streek ziekenhuis, een NS station en een middelbare school. En daarnaast veel basisscholen, recreatie- en sportvoorzieningen.

5664 EE, Geldrop
€ 425.000,- k.k.
Deze robuuste en over de gehele breedte uitgebouwde tweekapper is keurig onderhouden en heeft onder meer 5 slaapkamers en een fijne living van 60 m2. Naast de woning ligt een flinke oprit met garage. De achtertuin biedt naast fijne zon en schaduwplekjes vooral veel privacy.

Indeling: via de oprit bereikbare in de 70-er jaren uitgebouwde entree; riante hal met met leisteen vloer (die ook in de woonkamer en keuken is doorgelegd), inbouwspots en garderobe hoek; meterkast; toilet met hangcloset en fonteintje; uitgebouwde en vooral lichte L-woonkamer van ongeveer 50 m2 met gezellige openhaard en schuifpui naar het terras; half open keuken in een U-opstelling met een spoelbak en werkblad onder het raam, veel bergruimte en qua apparatuur een keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, magnetron, koelkast, close in boiler en vaatwasser. Vanuit de woonkamer/keuken is een portaal/bijkeuken bereikbaar met ingebouwde kastruimte en een deur naar de tuin.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer die ook in alle slaapkamers is doorgelegd; slaapkamer 1 aan de voorzijde van ruim 12 m2 met vaste kasten, een wastafelmeubel met wastafel, spiegel, lichtkoof en kastruimte en een deur naar het balkon; slaapkamer 2 aan de voorzijde van bijna 10 m2 m2; slaapkamer 3 aan de achterzijde van bijna 10 m2 met momenteel de aansluiting voor de wasmachine (deze kan natuurlijk ook een andere plek krijgen waardoor het weer gewoon een slaapkamer is); badkamer met vloerverwarming, inbouwspots, een deur naar het platte dak, een hoek ligbad, een separate douche, 2e toilet en een badkamer meubel met wastafel en spiegel.

2e Verdieping: overloop met deur naar CV combi ketel; bergzolder; slaapkamer 4 van ruim 10 m2 met een dakkapel; slaapkamer 5 van circa 7 m2 met dakkapel.

De tuin ligt op het oosten en is circa 15 meter diep en in het eerste deel 8.50 breed en achterin 15 meter breed. Door de royale afstand naar de achterburen heb je veel privacy. De tuin is keurig aangelegd met terrassen, gazon en plantenborders.

Bijzonderheden:
* de woning wordt te koop aangeboden met een perceel van circa 360 m2 conform de arcering op de kadastrale tekening. De extra grond van circa 79 m2 is eventueel te koop voor € 32.500 KK.
* de kozijnen en ramen aan de zijkant van de woning zijn vernieuwd in 2021
* dakisolatie met deels glaswol en deels tempex
* de woning is grotendeels voorzien van thermopane beglazing.
* de aanwezige shutters zijn in de koop begrepen
* Geldrop heeft veel voorzieningen zoals een historisch en gezellig horeca plein, een streek ziekenhuis, een NS station en een middelbare school. En daarnaast veel basisscholen, recreatie- en sportvoorzieningen.

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
145 m2
Perceel oppervlakte
360 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
145 m2
Perceel oppervlakte
360 m2
Inhoud
475 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Twee onder één kapwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2000
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Video