Beverdam 39


4874 KS, Etten-Leur
€ 325.000,- k.k.
Zoekt u een echte ruime middenwoning met een berging, eigen parkeerplaats, op een kindvriendelijke en rustige locatie? Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, drie volwaardige slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Tweede verdieping bereikbaar via vaste trap waar een extra slaapkamer is gecreëerd middels een dakkapel. De woning is verduurzaamd middels kunststof kozijnen met HR++ glas en twaalf zonnepanelen. Begane grond Entree/hal met een meterkast en een praktische trap-/bergkast. Via de hal zijn het toilet met een fonteintje en de gezellige woonkamer te bereiken. De sfeervolle, tuingerichte woonkamer heeft een schuifpui met convectorput, een hoek openhaard met een handig aflegblad, een balkenplafond en staat in open verbinding met de keuken. Door de goed geplaatste raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen. Dit geldt overigens voor de gehele woning. De open keuken ligt aan de voorzijde, heeft een groot voorgevelraam en een u-vormige inbouwkeuken. Deze keuken heeft een kunststof aanrechtblad, is uitgerust met o.a. een afzuigkap, een 6-pits gaspit kooktoestel, oven en koelkast. Eerste verdieping Aan de overloop (eveneens een betonvloer) met vaste kast, grenzen de badkamer en de drie volwaardige slaapkamers. De lichte, degelijke badkamer met een design-radiator en een voorgevelraam, is voorzien van o.a. een wastafelmeubel, een douchecabine met thermostaatkraan en een toilet. Ook op deze verdieping ligt in de slaapkamers een lichte onderhoudsvriendelijke laminaatvloer en de en de overloop en badkamer zijn betegeld. Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en bestaat uit een voorzolder en een ruime slaapkamers. Deze voorzolder is o.a. uitgerust met een Velux dakvenster, een wasmachine-aansluiting en een opstelplaats voor de c.v. combi-ketel, ca. 2018. De slaapkamer is uitgerust met een dakkapel en een laminaat vloer. Tuin De verrassend ruime middenwoning ligt op een groot perceel van ca. 194 m2. De achtertuin ligt gunstig op het noordoosten. Door de forse tuindiepte en bebouwing zijn er uitstekende bezonningsmogelijkheden. U kunt zelf bepalen of u in de zon danwel in de schaduw wenst te zitten. Via de achtertuin is de berging (stenen) te bereiken. De berging heeft elektra. Aan de voorzijde beschikt de middenwoning zelfs over een eigen parkeerplaats. Kenmerken: - Ruime woon oppervlakte van 137m2 - Kunststof kozijnen met HR++ glas. - Beschikt over Energielabel A; - Eigen oprit - Beschikt over 12 Zonnepanelen.

4874 KS, Etten-Leur
€ 325.000,- k.k.
Zoekt u een echte ruime middenwoning met een berging, eigen parkeerplaats, op een kindvriendelijke en rustige locatie? Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, drie volwaardige slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Tweede verdieping bereikbaar via vaste trap waar een extra slaapkamer is gecreëerd middels een dakkapel. De woning is verduurzaamd middels kunststof kozijnen met HR++ glas en twaalf zonnepanelen.

Begane grond
Entree/hal met een meterkast en een praktische trap-/bergkast. Via de hal zijn het toilet met een fonteintje en de gezellige woonkamer te bereiken. De sfeervolle, tuingerichte woonkamer heeft een schuifpui met convectorput, een hoek openhaard met een handig aflegblad, een balkenplafond en staat in open verbinding met de keuken. Door de goed geplaatste raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen. Dit geldt overigens voor de gehele woning.

De open keuken ligt aan de voorzijde, heeft een groot voorgevelraam en een u-vormige inbouwkeuken. Deze keuken heeft een kunststof aanrechtblad, is uitgerust met o.a. een afzuigkap, een 6-pits gaspit kooktoestel, oven en koelkast.

Eerste verdieping
Aan de overloop (eveneens een betonvloer) met vaste kast, grenzen de badkamer en de drie volwaardige slaapkamers. De lichte, degelijke badkamer met een design-radiator en een voorgevelraam, is voorzien van o.a. een wastafelmeubel, een douchecabine met thermostaatkraan en een toilet.

Ook op deze verdieping ligt in de slaapkamers een lichte onderhoudsvriendelijke laminaatvloer en de en de overloop en badkamer zijn betegeld.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en bestaat uit een voorzolder en een ruime slaapkamers. Deze voorzolder is o.a. uitgerust met een Velux dakvenster, een wasmachine-aansluiting en een opstelplaats voor de c.v. combi-ketel, ca. 2018. De slaapkamer is uitgerust met een dakkapel en een laminaat vloer.

Tuin
De verrassend ruime middenwoning ligt op een groot perceel van ca. 194 m2. De achtertuin ligt gunstig op het noordoosten. Door de forse tuindiepte en bebouwing zijn er uitstekende bezonningsmogelijkheden. U kunt zelf bepalen of u in de zon danwel in de schaduw wenst te zitten. Via de achtertuin is de berging (stenen) te bereiken. De berging heeft elektra. Aan de voorzijde beschikt de middenwoning zelfs over een eigen parkeerplaats.

Kenmerken:
– Ruime woon oppervlakte van 137m2
– Kunststof kozijnen met HR++ glas.
– Beschikt over Energielabel A;
– Eigen oprit
– Beschikt over 12 Zonnepanelen.

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
137 m2
Perceel oppervlakte
194 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
137 m2
Perceel oppervlakte
194 m2
Inhoud
455 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel, Open haard
CV ketel bouwjaar
2020
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
16 November 2032

Foto's

Plattegronden

Video