Anna Paulownahof 203


5038 VZ, Tilburg
€ 255.000,- k.k.
Op de 6e verdieping gelegen 3-kamer appartement met een op het zuiden gesitueerd balkon middenin het centrum van Tilburg. Het appartement is ingedeeld met een ruime woon-/eetkamer, 2 slaapkamers, open keuken, badkamer en eigen inpandige berging. De woning is tevens duurzaam en voorzien van een energielabel A! Entree/hal: Vanuit de lift is de entree bereikbaar die via de gang toegang geeft tot de hal. Vanuit de hal zijn de keuken, toilet, badkamer, 2 slaapkamers en de woon-/eetkamer bereikbaar. Woon-/eetkamer: De lichte en ruime woon-/eetkamer is voorzien van grote raampartijen aan de achterzijde en een laminaat vloer. Hier vind je ook de deur naar het zonnige balkon. Keuken: De open keuken is in verbinding met de woonkamer en is uitgevoerd met een nette keukeninrichting met o.a. 4-pits gas kookstel met oven, afzuigkap, koelkast, spoelbak en keukenkastjes. In de berging van de keuken is tevens de wasmachineaansluiting te vinden. Badkamer: De badkamer is voorzien van modern tegelwerk, een mooi wastafelmeubel en een ligbad met doucheruimte. Tevens is hier mechanische ventilatie aanwezig. Toiletruimte: De toiletruimte is bereikbaar vanuit de hal en is voorzien van een zwevend closet, fontein en modern tegelwerk. Slaapkamer I, II: Slaapkamer I en II bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Deze zijn beiden netjes en voorzien van laminaat vloeren. Berging: Het appartement heeft een eigen berging (ca. 5 m²) op de begane grond en deze is voorzien van elektra. Vereniging van Eigenaars: Door het kopen van dit appartement wordt u lid van de vereniging van eigenaars ‘Triborgh’. De VvE bedragen zijn €174,44,- per maand. Deze kosten worden gebruikt voor o.a. verzekeringen, onderhoud, schoonmaakkosten van de algemene ruimtes en overige algemene kosten. Kenmerken - Gelegen op de zesde verdieping; - Op loopafstand van het centrum; - Openbaar vervoer in directe omgeving; - Balkon (ca. 6 m²) op het zuiden en bereikbaar via woon-/eetkamer; - Eigen berging op de begane grond (ca. 5 m²); - Actieve Vereniging van Eigenaren ‘Triborgh’; - VvE bijdrage €174,44,- per maand, inclusief berging;

5038 VZ, Tilburg
€ 255.000,- k.k.
Op de 6e verdieping gelegen 3-kamer appartement met een op het zuiden gesitueerd balkon middenin het centrum van Tilburg. Het appartement is ingedeeld met een ruime woon-/eetkamer, 2 slaapkamers, open keuken, badkamer en eigen inpandige berging. De woning is tevens duurzaam en voorzien van een energielabel A!

Entree/hal:
Vanuit de lift is de entree bereikbaar die via de gang toegang geeft tot de hal. Vanuit de hal zijn de keuken, toilet, badkamer, 2 slaapkamers en de woon-/eetkamer bereikbaar.

Woon-/eetkamer:
De lichte en ruime woon-/eetkamer is voorzien van grote raampartijen aan de achterzijde en een laminaat vloer. Hier vind je ook de deur naar het zonnige balkon.

Keuken:
De open keuken is in verbinding met de woonkamer en is uitgevoerd met een nette keukeninrichting met o.a. 4-pits gas kookstel met oven, afzuigkap, koelkast, spoelbak en keukenkastjes. In de berging van de keuken is tevens de wasmachineaansluiting te vinden.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van modern tegelwerk, een mooi wastafelmeubel en een ligbad met doucheruimte. Tevens is hier mechanische ventilatie aanwezig.

Toiletruimte:
De toiletruimte is bereikbaar vanuit de hal en is voorzien van een zwevend closet, fontein en modern tegelwerk.

Slaapkamer I, II:
Slaapkamer I en II bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Deze zijn beiden netjes en voorzien van laminaat vloeren.

Berging:
Het appartement heeft een eigen berging (ca. 5 m²) op de begane grond en deze is voorzien van elektra.

Vereniging van Eigenaars:
Door het kopen van dit appartement wordt u lid van de vereniging van eigenaars ‘Triborgh’. De VvE bedragen zijn €174,44,- per maand. Deze kosten worden gebruikt voor o.a. verzekeringen, onderhoud, schoonmaakkosten van de algemene ruimtes en overige algemene kosten.

Kenmerken
– Gelegen op de zesde verdieping;
– Op loopafstand van het centrum;
– Openbaar vervoer in directe omgeving;
– Balkon (ca. 6 m²) op het zuiden en bereikbaar via woon-/eetkamer;
– Eigen berging op de begane grond (ca. 5 m²);
– Actieve Vereniging van Eigenaren ‘Triborgh’;
– VvE bijdrage €174,44,- per maand, inclusief berging;

Koopprijs
€ 255.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
66 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 255.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
66 m2
Inhoud
205 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Galerijflat
Open portiek
Nee
Aantal woonlagen
1
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2019
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Huur
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
18 mei 2031

1/1

Foto's

Plattegronden

Video