Adriaen Brouwerstraat 9


5702 XB, Helmond
€ 192.500,- k.k.
Tussenwoning met onder andere een doorzonwoonkamer, gesloten keuken, badkamer en vier slaapkamers gelegen in de wijk "Bloemvelden" op korte afstand van winkels, scholen en uitvalswegen. Entree: De wanden van de hal zijn voorzien van stucwerk en de vloer is voorzien met laminaat in houtdecor. In de hal bevindt zich de meterkast, met zes groepen en twee aardlekschakelaars en de toiletruimte. Het toilet is betegeld en voorzien van een fonteintje. Tevens bevindt zich in de hal de trap naar de eerste etage. Woon-/eetkamer: Royale doorzonkamer met veel lichtinval en fraaie houten vloer welke doorloopt over de gehele woonkamer. De wanden zijn voorzien van granolwerk en het plafond van stucwerk. De aanwezige kozijnen zijn deels van kunststof en deels van hout en allen voorzien van isolatieglas. Keuken: De gesloten keuken heeft een aanrechtblad van spaanplaat welke een breedte heeft van circa 2,50 meter. De keuken is voorzien van een oven, 4 pits-gasfornuis met afzuigkap en een spoelbak met mengkraan, inbouwkoelkast en genoeg opbergruimte. Tuin: Deze onderhoudsvriendelijke tuin is op het oosten gericht en is uitgevoerd in voornamelijk fraai bestratingswerk en enkele graszoden. De tuin is ontsloten middels achterom en middels een poort aan de voorzijde. Indien gewenst kan een auto geplaatst worden naast de woning. Achter het gangpad bevindt zich een privé schuur, welke is uitgevoerd in metselwerk. Door de hoekligging van de woning is de tuin extra groot. Eerste verdieping: Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met separaat toiletruimte. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning, de overige twee kamers bevinden zich aan de achterzijde. De slaapkamers zijn elk voorzien van laminaatvloeren, wanden in granolwerk en plafonds in stucwerk. Ook hier zijn de raampartijen voorzien van dubbelglas in kunststof kozijnen. Badkamer: De badkamer is deels betegeld en voorzien van douche en wastafel. Middels natuurlijke ventilatie kan de ruimte worden geventileerd. Via de overloop is het separate toilet toegankelijk. Zolder: Via de vaste trap is de zolder bereikbaar. De zolder is verdeeld in een voorzolder, met CV ruimte (Nefit 2014), opstelling voor de wasmachine en een vierde slaapkamer. De zolder is volledig geïsoleerd en voorzien van een een groot raampartij voor extra lichtinval. De vloer is ook hier bedekt met laminaat. De wanden zijn voorzien schilderwerk en deels granol. Bijzonderheden: * Dak vernieuwd inclusief isolatiepakket; * Spouwmuurisolatie aangebracht; * Voorzien van deels houten en deels kunststof kozijnen met isolatieglas; * Onderhoudsvrije tuin op het oosten gelegen; * Vier ruime slaapkamers; * Achtertuin recent vernieuwd; * Asbest is verwijderd (dak en isolatielaag verwarmingen);

5702 XB, Helmond
€ 192.500,- k.k.
Tussenwoning met onder andere een doorzonwoonkamer, gesloten keuken, badkamer en vier slaapkamers gelegen in de wijk “Bloemvelden” op korte afstand van winkels, scholen en uitvalswegen.

Entree:
De wanden van de hal zijn voorzien van stucwerk en de vloer is voorzien met laminaat in houtdecor. In de hal bevindt zich de meterkast, met zes groepen en twee aardlekschakelaars en de toiletruimte. Het toilet is betegeld en voorzien van een fonteintje. Tevens bevindt zich in de hal de trap naar de eerste etage.

Woon-/eetkamer:
Royale doorzonkamer met veel lichtinval en fraaie houten vloer welke doorloopt over de gehele woonkamer. De wanden zijn voorzien van granolwerk en het plafond van stucwerk. De aanwezige kozijnen zijn deels van kunststof en deels van hout en allen voorzien van isolatieglas.

Keuken:
De gesloten keuken heeft een aanrechtblad van spaanplaat welke een breedte heeft van circa 2,50 meter. De keuken is voorzien van een oven, 4 pits-gasfornuis met afzuigkap en een spoelbak met mengkraan, inbouwkoelkast en genoeg opbergruimte.

Tuin:
Deze onderhoudsvriendelijke tuin is op het oosten gericht en is uitgevoerd in voornamelijk fraai bestratingswerk en enkele graszoden. De tuin is ontsloten middels achterom en middels een poort aan de voorzijde. Indien gewenst kan een auto geplaatst worden naast de woning. Achter het gangpad bevindt zich een privé schuur, welke is uitgevoerd in metselwerk. Door de hoekligging van de woning is de tuin extra groot.

Eerste verdieping:
Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met separaat toiletruimte. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning, de overige twee kamers bevinden zich aan de achterzijde. De slaapkamers zijn elk voorzien van laminaatvloeren, wanden in granolwerk en plafonds in stucwerk. Ook hier zijn de raampartijen voorzien van dubbelglas in kunststof kozijnen.

Badkamer:
De badkamer is deels betegeld en voorzien van douche en wastafel. Middels natuurlijke ventilatie kan de ruimte worden geventileerd. Via de overloop is het separate toilet toegankelijk.

Zolder:
Via de vaste trap is de zolder bereikbaar. De zolder is verdeeld in een voorzolder, met CV ruimte (Nefit 2014), opstelling voor de wasmachine en een vierde slaapkamer. De zolder is volledig geïsoleerd en voorzien van een een groot raampartij voor extra lichtinval. De vloer is ook hier bedekt met laminaat. De wanden zijn voorzien schilderwerk en deels granol.

Bijzonderheden:
* Dak vernieuwd inclusief isolatiepakket;
* Spouwmuurisolatie aangebracht;
* Voorzien van deels houten en deels kunststof kozijnen met isolatieglas;
* Onderhoudsvrije tuin op het oosten gelegen;
* Vier ruime slaapkamers;
* Achtertuin recent vernieuwd;
* Asbest is verwijderd (dak en isolatielaag verwarmingen);

Koopprijs
€ 192.500,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
207 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 192.500,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
207 m2
Inhoud
410 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Hoekwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit
CV ketel bouwjaar
2014
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
F
Energielabel einddatum
20 oktober 2029

Foto's

Plattegronden

Video