Spring naar content

Wanneer een vastgoed taxateur inschakelen?

Welke soorten vastgoed taxaties zijn er?

Afgezien van bovengenoemde redenen die aanleiding kunnen zijn voor het laten uitvoeren van vastgoedtaxaties, maakt ERA Focus onderscheid tussen taxaties ten behoeve van woningen en taxaties voor bedrijfspanden.

Daar waar het gaat om bedrijfsmatige vastgoed taxaties is waardebepaling dikwijls nog moeilijker dan bij woningen. Dat komt omdat de karakteristieken van bedrijfspanden veel meer van elkaar verschillen qua ligging, omvang en overige karakteristieken. Bij taxatie van vastgoed is daarom bijzonder veel ervaring en kennis benodigd. De BOG-gecertificeerde zakelijk vastgoed taxateur – BOG staat voor Bedrijfs Onroerend Goed -, beschikt over die kennis en hanteert bovendien strenge extern vastgestelde normen die de kwaliteit waarborgen.

 

Jouw dromen op het gebied van huisvesting najagen

ERA Focus is niet alleen vastgoed taxateur, maar fungeert ook als makelaardij. Doordat al onze makelaars zelf ondernemer zijn (co-owner), ben jij gewaarborgd van de beste kwaliteit dienstverlening. Onze makelaars en verrichters van vastgoed taxaties lopen nog wat harder voor je dan je van anderen gewend bent.

ERA Focus makelaar en vastgoed taxateur voelt als een roeping. De roeping om jouw dromen op het gebied van wonen, ondernemen, aan- en verkopen en het verhuren van vastgoed te realiseren.

Bekijk direct ons vastgoedaanbod online en vul het contactformulier in wanneer je behoefte hebt aan taxatie van vastgoed. Of bel vrijblijvend met een van onze professionals.

Neem contact op (vergeet niet aan te vinken over welk onderwerp)

  • *klik aan wat van toepassing