Mijn favorieten

Even voorstellen

ERA FOCUS makelaars : “brandnew”
Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich maar het gevolg van veranderingen in uw leven.  Een andere baan, de groei van uw gezin of juist het beëindigen van een relatie. Wij voelen ons uitgedaagd om u te helpen uw doelen te realiseren. Daarbij koppelen we jaren lange ervaring en een persoonlijk contact aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service.

Wie zijn wij
Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (alle makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van uw woondromen.

Werkgebied
Direct bij de start hebben we kantoren geopend in Eindhoven en Helmond. Naast deze steden hebben we een specialiteit in de gemeenten Geldrop, Veldhoven, Nuenen en Mierlo. Met meer dan 3.000 transacties aan ervaring bedienen we het gehele Brainport gebied. Vanaf november 2017 is ook ons kantoor in Breda gestart voor de West Brabantse woningmarkt.
 
Verhuisplannen?
We maken graag tijd voor u om kennis te maken op het moment dat het u uitkomt. Wilt u gewoon eens van gedachten wisselen over uw wensen of mogelijkheden? Of wilt u een gratis waardebepaling van uw huis? Neem dan gerust contact met ons op.

Gratis waardebepaling
U heeft een eigen huis en verhuisplannen? Start dan met een ERA vergelijkende marktanalyse. Uw verkoopmogelijkheden worden samengevat in een heldere rapportage. Samen met onze ERA verkoopactieplan het fundament voor uw beslissingen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen