Mijn favorieten

Even voorstellen

Welkom bij ERA Focus makelaars!

Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich maar het gevolg van veranderingen in uw leven.  Een andere baan, de groei van uw gezin of juist het beëindigen van een relatie. Wij voelen ons uitgedaagd om u te helpen uw doelen te realiseren. Daarbij koppelen we jaren lange ervaring en een persoonlijk contact aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service.

Wie zijn wij

Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (alle makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van uw woondromen. 

Werkgebied

Direct bij de start hebben we kantoren geopend in Eindhoven en Helmond en Breda. Naast deze steden hebben we een specialiteit in de gemeenten Geldrop, Oirschot, Son en Breugel en Veldhoven. Met meer dan 3.000 transacties aan ervaring bedienen we het gehele Brainport gebied.
 

Verhuisplannen?

We maken graag tijd voor u om kennis te maken op het moment dat het u uitkomt. Wilt u gewoon eens van gedachten wisselen over uw wensen of mogelijkheden? Of wilt u een gratis waardebepaling van uw huis? Neem dan gerust contact met ons op.

Gratis waardebepaling

U heeft een eigen huis en verhuisplannen? Start met een gratis waardebepaling van uw woning en ontvang de ERA vergelijkende marktanalyse. Uw verkoopmogelijkheden worden samengevat in een heldere rapportage. Samen met onze ERA verkoopactieplan het fundament voor uw beslissingen.

Gratis eerste aankoopbezichtigingPersoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring