Mijn favorieten

Bas Simons l Era Focus makelaars

Uw servicegerichte NVM-Wonen kandidaat makelaar voor de regio Eindhoven en Son & Breugel

Ik, Bas Simons, kijk er naar uit om gezamenlijk met u de aankoop of verkoop mogelijkheden van uw woning te bespreken. Ik ben (bijna) altijd bereikbaar via 06-34191747. Maar natuurlijk ook via e mail bas@erafocus.nl of via het vaste telefoonnummer 040-2180078.


 

Makelaarskantoor met passie en toewijding voor het vak

De afgelopen jaren heeft de woningmarkt een roerige tijd gekend, ook in Son en Breugel. Toch is de markt sterker en sneller hersteld dan voorspeld. Een aantal redenen hiervan zijn de lage hypotheekrente, verbetering van de arbeidsmarkt en een groei van het besteedbaar inkomen. Mijns inziens zet deze trend zich verder voort en biedt het voor u als potentiële koper of verkoper veel kansen. 

Als NVM-Wonen kandidaat makelaar en inwoner van Son en Breugel en trotse mede-eigenaar van ERA Focus makelaars, zie ik het als mijn taak om de kansen in Son en Breugel aan u inzichtelijk te maken. Ik heb sterke affiniteit met vastgoed en heb mede daardoor met succes en plezier mijn HBO studie Vastgoed & Makelaardij afgerond aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Ik woon in Son en Breugel en heb via mijn schoonfamilie, vrienden en sportvereniging al een respectabel netwerk opgebouwd. Ook kan ik waar nodig gebruik maken van de andere 55 ERA kantoren in heel Nederland om de match te vinden tussen verkoper en koper. 


"Mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als een vriendelijk persoon die met toewijding en passie over zijn vak vertelt"

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen om mij heen. Op werkgebied ben ik competitief ingesteld, een echte aanpakker en doorzetter. Ik heb een groot inlevingsvermogen en gebruik dit dagelijks om op één lijn te komen met mijn klanten. Ik voel me verantwoordelijk voor mijn werkzaamheden en zal me altijd volledig inzetten om een opdracht voor alle betrokkenen succesvol af te ronden. 

Mijn streven is om uw huis voor een passende prijs in de markt te zetten, optimale prijs te verkopen en binnen afzienbare tijd te verkopen

Ik help u ook graag bij de aankoop van uw droomhuis. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is tegenwoordig vanzelfsprekend. Dit komt doordat makelaars sneller en eerder kennis hebben van het nieuwe aanbod. Ook kunnen zij zonder emotie naar het object kijken en daardoor zakelijk de onderhandelingen uitvoeren. Hierdoor bespaart u als klant veel geld! 
 

Uw woning verkopen zonder zorgen? Verkoopmakelaar voor de regio Eindhoven en Son & Breugel

Laat  u ontzorgen bij de verkoop van uw woning. Ik kom graag bij u thuis voor een gratis waardebepaling
 • In het gehele traject van verkoop en aankoop 1 op 1 contact met mij
 • U kunt vertrouwen op mijn vastberadenheid, doorzettingsvermogen en toewijding
 • Profiteer van een groot zoekersbestand met  potentiële kopers door een landelijk netwerk van ERA Makelaars
 • Full-service dienstverlening inclusief professionele fotografie en een woning styliste
 • Vooraf duidelijke verkoopvoorwaarden
 • Laat u ook begeleiden bij de aankoop van een andere woning
 • Vraag naar de unieke ERA Focus No Cure No Pay* verkoopgarantie! (* vraag naar de voorwaarden)

Meer informatie over onze verkoop dienstverleningBel voor een gratis waardebepaling 040 218 00 78

 

Aankoop begeleiding zonder verrassingen? Aankoopmakelaar voor de regio Eindhoven en Son & Breugel

Een aankoopmakelaar begeleidt en ontzorgt u bij de aankoop van uw nieuwe woning. Hiermee voorkomt u dat u te veel betaald voor uw toekomstige woning en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Een aankoopmakelaar: 

 • Heeft kennis van de regionale woningmarkt 
 • Geeft u eerlijk advies over de waarde van een woning
 • Adviseert u over de juiste aankoopstrategie en voert voor u de onderhandelingen
 • Voert controle uit op aanwezige (juridische) beperkingen
 • Behartigt uw belangen en onderhandelt voor u de meest gunstige voorwaarden.
Onze werkwijze
 • Wij bieden u aankoop dienstverlening op basis van no cure no pay. Mocht het onverhoopt niet lukken om uw droomwoning aan te kopen dan bent u ons niets verschuldigd.
 • Bovendien laat ik graag kennismaken met onze werkwijze door eenmalig kosteloos met u mee te gaan naar een aankoopbezichtiging. 

Meer informatie over onze aankoop dienstverlening


 

Gratis eerste aankoopbezichtiging? 040 218 00 70

 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring