Mijn favorieten

Aankoop

Waarom een aankoopmakelaar?
Steeds meer kopers schakelen een aankoopmakelaar in bij het kopen van een huis. Dit doet men om te zorgen dat het huis zo aantrekkelijk mogelijk gekocht kan worden. De makelaar die het huis verkoopt is uiteraard ingeschakeld door de verkoper om het beste verkoopresultaat te behalen. Dat belang staat natuurlijk niet gelijk aan het belang van jou als koper. Door de ruime kennis en ervaring van onze makelaars, staat je sterker ten opzichte van de verkopende partij bij de aankoop van je woning!

ERA Focus Makelaars helpt u graag
Het kopen van een huis is een leuke en belangrijke stap in je leven. Een stap die de grootste zorgt behoeft. Niet alleen de financiële- en juridische consequenties zijn van belang maar ook een goed gevoel. Doe je er goed aan een bepaald huis te kopen? Voel jij je er thuis? Nu, maar ook straks?
Je hebt niet alleen behoefte aan een specialist op huizen gebied. Je zoekt een vertrouwenspersoon. Iemand die je wijst op alle voor- maar ook nadelen. Iemand die je met raad en daad bijstaat. Iemand met vele jaren ervaring en een prima inzicht in bouwkundige-, financiële- en juridische zaken. En ‘last but not least’ de beste onderhandelaar. Werk voor een aankoopmakelaar van ERA Focus Makelaars.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen