Mijn favorieten

Aankoop

Waarom een aankoopmakelaar?
Steeds meer kopers schakelen een aankoopmakelaar in bij het kopen van een huis. Dit doet men om te zorgen dat het huis zo aantrekkelijk mogelijk gekocht kan worden. De makelaar die het huis verkoopt is uiteraard ingeschakeld door de verkoper om het beste verkoopresultaat te behalen. Dat belang staat natuurlijk niet gelijk aan het belang van u als koper. Door de ruime kennis en ervaring van onze makelaars, staat u sterker ten opzichte van de verkopende partij bij de aankoop van uw woning!

ERA Focus Makelaars helpt u graag
Het kopen van een huis is een leuke en belangrijke stap in uw leven. Een stap die de grootste zorgt behoeft. Niet alleen de financiële- en juridische consequenties zijn van belang maar ook een goed gevoel. Doet u er goed aan een bepaald huis te kopen? Voelt u zich er thuis? Nu, maar ook straks?
U heeft niet alleen behoefte aan een specialist op huizen gebied. U zoekt een vertrouwenspersoon. Iemand die u wijst op alle voor- maar ook nadelen. Iemand die u met raad en daad bijstaat. Iemand met vele jaren ervaring en een prima inzicht in bouwkundige-, financiële- en juridische zaken. En ‘last but not least’ de beste onderhandelaar. Werk voor een aankoopmakelaar van ERA Focus Makelaars.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen