Spring naar content

Cirkl de hotspot voor meer woningaanbod

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe woning? Maar heb je weinig aanbod om uit te kiezen? Vis je daardoor steeds achter het net? ERA Focus Makelaars brengt hier verandering in door als eerste in de regio gebruik te maken van het woningplatform Cirkl! Meld je direct aan bij Cirkl voor exclusief toegang tot uniek woningaanbod. Bekijk huizen en appartementen in jouw zoekgebied die nog nergens anders te koop staan.

Hoe werkt Cirkl?

De meeste woningzoekers hebben hetzelfde plan: eerst kopen en dan pas verkopen. Maar wanneer iedereen dat doet, zit iedereen op elkaar te wachten. Met Cirkl doorbreken we dat. Wij geven je exclusief toegang tot de woningen van je mede-woningzoekers. Er is één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod vóór de markt uit te kunnen bekijken: ook jij moet je eigen huis op Cirkl presenteren. Dan is de Cirkl rond.
Verkoop jij jouw woning eerder dan dat je zelf een nieuwe woning gevonden hebt? Geen probleem! Je verkoopt dan je eigen woning onder voorbehoud van koop van een andere woning. Geen zorgen dus.

Ook voor starters op de woningmarkt!
Als je nieuw bent op de koopwoningmarkt, valt het niet mee om een passende én betaalbare woning te vinden. Met Cirkl en je makelaar kom je verder. Het is dé plaats waar woningzoekers toegang krijgen tot woningaanbod dat je nergens anders kunt vinden; het aanbod van de zoekers zelf. Maar als starter heb je geen koopwoning om ‘in te brengen’. Om je als starter toch toegang te geven tot Cirkl, hebben we een speciale werkwijze bedacht.
Je kunt je zoals iedereen gewoon aanmelden via onze aanmeldlink Eindhoven of aanmeldlink Breda. Je ontvangt vervolgens een link toegestuurd waarmee je een account kunt aanmaken. Voer in je account je persoonlijke gegevens in en laat weten hoe je eerste koopwoning er uit moet zien. Je account is nu klaar maar je kunt nog niet direct zoeken. Op basis van beschikbaar en passend aanbod wordt je account geactiveerd. Zodra we in de database in je zoekgebied voldoende aanbod hebben, krijg je een bericht en heb je toegang tot de matching module. Per e-mail informeren we je zodra je woningen kunt bekijken. En je makelaar kijkt met je mee om je te begeleiden.

Zoeken, kopen en verkopen in een veilige omgeving

Het gehele proces van zoeken, afspraken maken, biedingen doen etc. kan allemaal binnen het Cirkl platform. Cirkl biedt een veilig en afgesloten berichten- en biedingssysteem. Ook kun je makkelijk afspraken maken voor een fysieke bezichtiging. Wij kijken uiteraard mee en bieden professionele begeleiding in het volledige proces.

Cirkl in één minuut