Beleggingsmakelaar

Voorkom verrassingen met een beleggingsmakelaar!

Een beleggingsmakelaar zorgt in een zorgeloos traject voor een goed rendement! Door de ruime ervaring van het aankopen, verkopen en taxeren van (woning-)beleggingspanden weet onze beleggingsmakelaar (Robbie van den Oetelaar RM-RT – 0645150751Robbie@erafocus.nl) exact waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn bij het kopen van een beleggingswoning.

Met onze eigen rendementsmodellen© kunnen we onder andere eenvoudig beoordelen:

  • of een beoogde deal een juiste beslissing is voor het lange termijn (20-30 jaar);
  • of de cashflow positief blijft;
  • wat de verwachte huurinkomsten zijn;
  • of je beter annuïtair of lineair kunt lenen;
  • hoe de hefboom optimaal kan werken voor je.
  • etc.

Daarnaast weten we vaak wat er op de markt gaat komen. Je moet je realiseren dat niet al het aanbod op Funda komt. Doordat we zelf meerdere kantoren door het land hebben en ook alle NVM makelaars het aanbod onderling uitwisselen zien en weten wij meer dan de consument. Van deze kennis kun je gemakkelijk profiteren! Daarnaast hebben we samenwerkingen met diverse dealsourcers welke exclusief hun aanbod aan ons aanbieden. Zo wordt er veel vastgoed door ons aangekocht wat nooit de openbare markt bereikt.

We hebben een aantal diensten waarmee we je kunnen helpen en hebben die in een vijftal pakketten verdeeld zodat we je altijd op een passende manier kunnen ontzorgen.

 

LET OP: Momenteel hebben wij een klantenstop. Excuus voor het ongemak, wij wensen onze bestaande klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Mocht u op de wachtlijst willen komen staan dan kunt u mij daar voor mailen op Robbie@erafocus.nl.

Pakketten

Schermafbeelding 2020-05-18 om 20.14.02

Onze beleggingsmakelaar Robbie van den Oetelaar helpt je graag verder.
0645150751
robbie@erafocus.nl

Neem nu contact op met Robbie

  • *vul minimaal je naam en e-mailadres in.