Spring naar content

Bedrijfspand taxeren

Taxatie bedrijfspand t.b.v. geldverstrekking

Ook wanneer u nog geen eigenaar bent van het beoogde vastgoed, is het dikwijls noodzakelijk om de waarde van het bedrijfspand te laten taxeren. U doet dat dan in opdracht van een geldverstrekker die het vastgoed als onderpand voor een zakelijke hypotheek neemt.

Era Focus is een organisatie van samenwerkende BOG-taxateurs (BOG = BedrijfsOnroerendGoed Taxatie). Hun taxatie-expertise valt zowel uiteen in residentieel vastgoed (zoals te verhuren woningen en appartementencomplexen) als typisch commercieel vastgoed bestaande uit winkels, kantoren en andere soorten bedrijfsruimtes. Met het oog op geldverstrekking is het hen toegestaan uw bedrijfspand te taxeren t.b.v. vrijwel alle Nederlandse banken.

Kwaliteit volledig gewaarborgd

Iedere taxateur die een rapport uitbrengt t.b.v. een bedrijfspand, wordt gecontroleerd door een 2e taxateur die de kwaliteit en de compleetheid van het dossier onafhankelijk beoordeeld.

Tot dusverre is het bij Era Focus primair mogelijk om een bedrijfspand te laten taxeren gelegen in het onderste deel van Nederland, beneden de lijn die loopt van Den-Haag tot Arnhem. Dit heeft te maken met marktkennis die relevant is voor een goede taxatie van uw bedrijfspand. Bij Era Focus streven we als geen andere organisatie een objectief en kwalitatief hoogwaardig taxatieproces na. Elders op onze website vindt u de contactgegevens van onze BOG-taxateurs.

Benader hen gerust vrijblijvend met al uw vragen.

Neem contact op (vergeet niet aan te vinken over welk onderwerp)

  • *klik aan wat van toepassing