Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Veghel 5463

Buitenplaats HeerenBoer te Veghel

5463 Veghel

Omschrijving

Voor de lancering van nieuwbouwproject "Buitenplaats HeerenBoer" bent u van harte welkom op vrijdag 3 mei tussen 18:00u en 20:30u bij:

-Broederkapel
-Broedershof 98
-5462 EG Veghel

Je kunt gratis parkeren in de Hoogstraat of op de parkeerplaats aan de Hoogstraat.
De Broederkapel te Veghel is centraal gelegen in Oost-Brabant tussen Eindhoven,...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 369.000,- tot € 750.000,- Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 197 m² Inhoud 455 m³ t/m 839 m³ Perceeloppervlakte 181 m² t/m 657 m² Start bouw 01-01-2020 Start Verkoop 03-05-2019 Aantal kavels 23 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Voor de lancering van nieuwbouwproject "Buitenplaats HeerenBoer" bent u van harte welkom op vrijdag 3 mei tussen 18:00u en 20:30u bij:

-Broederkapel
-Broedershof 98
-5462 EG Veghel

Je kunt gratis parkeren in de Hoogstraat of op de parkeerplaats aan de Hoogstraat.
De Broederkapel te Veghel is centraal gelegen in Oost-Brabant tussen Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen.

------------------------------------------

Een andere kijk op het leven! “Geïnspireerd op het Brabantse platteland”.

Veghels Buiten is een nieuwe manier van leven. De huizen worden minidorpjes in het groen. Vrij in het landschap. Maar ook: samen wonen, sociale cohesie. Dé exponent van deze visie wordt Buitenplaats Heerenboer. 

Veghels Buiten ligt aan de zuidoostkant van Veghel, naast het groene Aa-dal. Het centrum van Veghel, met alle basisvoorzieningen en gezellige terrasjes, is nabij. Je woont er landelijk en groen, met zowel Eindhoven als Den Bosch op maar 20 autominuten. 

Er is alle ruimte, óók voor stilte. Met faciliteiten om te delen, zoals een gezamenlijk erf. Vanuit je huis loop of fiets je de groene wereld in. Veghels Buiten is geïnspireerd op het Brabantse platteland. Vertaald naar eigentijdse waarden. Energiebewust wonen met zonnepanelen, optimale isolatie en warmte-terugwinning. Zoals het hoort.

------------------------------------------

Een sereen deelplan rond een boerenerf:
Een plek om elkaar te ontmoeten. Buitenplaats Heerenboer bestaat uit slechts 23 woningen rondom een boerenerf.

Er komen 5 typen erfwoningen en een vrijstaande woning. Hier mogen wonen is een voorrecht. De beschutte sfeer van een kleine gemeenschap. Een Brabantse stulp met daaromheen, op het erf, de bijgebouwen. De architectuur is oprecht, gebruikmakend van moderne materialen. 

Buitenplaats Heerenboer is gemaakt voor mensen die comfortabel en zorgeloos willen wonen. Waar mogelijk durf je te delen. Samen gebruik maken van plantenkas voor het kweken van kruiden, bloemen en groenten. Samen een buurtbarbecue in de gezamenlijke werkschuur. Daar kunnen ook de spullen staan die je vaak maar eens per jaar nodig hebt – en die je dus met elkaar deelt. 

Je maakt samen gebruik van de schuur voor een klus, een feestje, om te spelen en om een aanhanger, grasmaaier, gereedschap en ladder te stallen voor gezamenlijk gebruik.

------------------------------------------

Je eigen buiten in een intiem buurtschap:
Je kijkt straks uit op je eigen erf. Rondom de notenboom kunnen bankjes en zitjes staan, zo weggeplukt uit het Jardin du Luxembourg.  Samen koffie drinken op het erf. Fladderende mussen, scharrelende kippen. Een veilige plek om te spelen, de spaarzame auto is hier hooguit te gast. 

Aan de achterzijde van je huis is er ruimte voor een groot terras. Hier kun je van het vroege voorjaar tot laat in de zomer heerlijk genieten van de buitenlucht. Je tuin komt uit bij een met fruitbomen gelardeerde singel, voor maximale intimiteit. Een loopplank over het water voert je naar een wandelpad. De velden in voor een wandeling met de hond.

Buitenplaats Heerenboer geeft je rust. Wonen tussen de landerijen en de natuur. Het groen van buiten kun je naar binnen doortrekken. Natuurlijke, warme grondtonen zijn je decor. Jouw eigen interpretatie van een zorgeloze leefstijl.

Toekomstbestendig gasloos huis:
•    Zeer goed geïsoleerd
•    Ventilatie met warmteterugwinning
•    Energiezuinige warmtepomp
•    Zonnepanelen op het dak
•   Onderhoudsvriendelijke materialen

Een volledig afgewerkt en comfortabel huis:
 
Bij een Earth and Eternity (E&E) huis is een volledige afwerking van  badkamer, sanitair, vloeren, wanden, plafonds en een goed geoutilleerde keuken, inbegrepen bij de koopprijs. Desgewenst kunt u de standaard componenten, eventueel tegen meerprijs, vervangen door uw eigen keuzes uit onze showroom.  Je stapt zorgeloos in je gloednieuwe huis.

Automatisch gestuurde ventilatie met warmteterugwinning en vloerverwarming met een energiezuinige warmtepomp zorgen voor comfortabel binnenklimaat

Een E&E huis is ook gasloos en energieneutraal. De zonnepanelen op het dak wekken minstens evenveel elektriciteit op als gedurende het jaar voor verwarming en warm water verbruikt wordt.

Ook aan het onderhoud is gedacht, alle gebruikte materialen zijn vriendelijk qua onderhoud. Vele jaren heeft u er geen omkijken naar.

Toekomstbestendig energiebewust wonen: Energieneutraal, beter dan  A++++


------------------------------------------

Het erf:
Overdekte parkeerschuur (carport/berging)
Bij de entree van het erf is links een grote parkeerschuur opgenomen voor de 14 woningen type 1 en 3. Achter de 14 parkeerplaatsen bevinden zich 14 fietsbergingen. Er is voldoende ruimte achter de auto’s om goed de berging in te kunnen gaan. Door deze berging hoeft er geen extra bergruimte bij de woning te worden voorzien en is er een grotere vrijheid voor de indeling. De 8 woningen aan de westzijde van het erf (type 2 en 4) krijgen een bergruimte achter de hobbyschuur. Deze woningen hebben een overdekte parkeerplaats in de inham voor het huis. De parkeerschuur wordt voorzien van zwarte Zweedse rabatdelen en een metalen dak van zwarte sandwichpanelen. 

Hobbyschuur
Van dezelfde materialen als de parkeerschuur wordt op het terrein ook een gemeenschappelijke hobbyschuur gerealiseerd. De gedachte bij deze gemeenschappelijke schuur is dat alle bewoners gebruik kunnen maken van goede gereedschappen en hulpmiddelen (aanhanger, grasmaaimachine etc.) die gezamenlijk worden aangeschaft. Ook een barbecue of andere gemeenschappelijke activiteiten zijn hier denkbaar. Duurzaam samen wonen, dat is het idee achter dit concept. 

Plantenkas
Ook onderdeel van het duurzaam wonen is de plantenkas voor gemeenschappelijk gebruik die op het erf wordt geplaatst. Het gezamenlijk invullen en gebruiken van de kas en schuur vergroot de samenhorigheid op Buitenplaats Heerenboer.

Parkeren
Iedere woning heeft een eigen omsloten of overdekte parkeerplaats. De resterende parkeerplaatsen zijn voor gemeenschappelijk gebruik en worden in enkele clusters gerealiseerd zoals op de situatietekening is terug te vinden.

------------------------------------------

DUURZAAM EN ONDERHOUDSARM:
Lage lasten over de gehele levensduur van uw woning

Earth and Eternity biedt een totaalconcept voor betaalbare, comfortabele en zeer energiezuinige ‘gasloze’ woningen. Woningen die gebouwd worden met duurzame materialen welke weinig onderhoud behoeven. 

De energiebehoefte is zeer laag door toepassing van hoogwaardige isolatie, drielaags glas, ventilatie met warmte terugwinning, een energiezuinige warmtepomp en opwekking van eigen groene energie met zonnepanelen. Samen staat dit voor lage lasten over de gehele levensduur van uw woning. Afhankelijk van uw hypotheekverstrekker, komt u mogelijk ook nog in aanmerking voor een gunstige hypotheek.

Bij het realiseren van een duurzame woning is het essentieel om slim te bouwen. Traditionele bouwsystemen zijn traag, zwaar en niet flexibel. Earth and Eternity bouwt daarom “droog” - door minimaal gebruik van materialen zoals beton, cement en mortel - met innovatieve bouwmaterialen. Uitgaande van een frame van hoogwaardig staal (onder voorbehoud benoeming aannemer) worden de wanden voorzien van een dik isolatiepakket en de kozijnen van drielaags HR+++ beglazing. Dit resulteert in een uitstekend geïsoleerde woning die minder energie behoeft dan een traditionele woning. 

Alle materialen aan de buitenzijde, naast bakstenen en gevelbekleding, zijn onderhoudsarm. 

In combinatie met duurzaam opgewekte energie en volledig elektrische installaties, zonder gasaansluiting, wordt er voor gezorgd dat uw woning voorbereid is op de toekomst!

------------------------------------------

ENERGIENEUTRAAL EN COMFORTABEL:
Wat is energieneutraal volgens Earth and Eternity?

Door de hoogwaardige isolatie van de woning en door gebruik te maken van de nieuwste technologie op het gebied van installaties, wordt de benodigde energiebehoefte voor verwarming van de woning, ventilatie en warm tapwater gemiddeld over het jaar afgedekt door de opgewekte groene elektriciteit van de eigen zonnepanelen op het dak van de woning. 

Bij een energiebewuste levenswijze, blijft er nog voldoende elektriciteit over om ook het huishoudelijk elektriciteitsverbruik af te dekken.

Een elektrische warmtepomp wordt ingezet voor verwarming van een groot deel van de woning via behaaglijke vloerverwarming op de benedenverdieping en de badkamer. 

De slaapkamers krijgen verwarmingspanelen waarmee de ruimtes snel op een behaaglijke temperatuur gebracht kunnen worden. 

Minstens zo belangrijk voor een comfortabel en gezond binnenklimaat is goede ventilatie. De woningen worden voorzien van een hoogwaardig 
volautomatisch ventilatie systeem met warmteterugwinning waardoor de woning goed geventileerd wordt en het warmteverlies door ventilatie minimaal is.

Tenslotte worden de woningen uitgerust met een basissysteem voor woningautomatisering waardoor gemakkelijk bij het verlaten van de woning het elektriciteitsverbruik verlaagd kan worden. Dit automatiseringssysteem kan optioneel uitgebreid worden voor aansturing van de verlichting en andere apparatuur.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 369.000,- - € 750.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 197 m² Inhoud 455 m³ t/m 839 m³ Perceeloppervlakte 181 m² t/m 657 m² Start bouw 01-01-2020 Start Verkoop 03-05-2019 Aantal kavels 23 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5463 Veghel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.